Aktiv Livsstil indgår samarbejde med STATE

12. maj 2020

Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere vores nye samarbejdspartner STATE.

STATE er energidrikken til dig, der vil opnå en unik kombination af et højt og mere vedvarende energiniveau.

Idéen bag STATE er en drøm om at skabe drikkevarer med en positiv mental og fysisk effekt. At hjælpe mennesker og samtidig give dem et lækkert og velsmagende produkt – det var idéen, der skabte det hele.

Holdet bag STATE består i dag af store profiler som blandt andet tæller den danske Premier League-stjerne Christian Eriksen, professor og tidligere fysisk træner for Juventus FC og det danske landshold Jens Bangsbo, flere dygtige atleter, fagfolk og top-performere samt selvfølgelig de to venner og stiftere, Jon Andersen og Kim Have, der påbegyndte den lange rejse tilbage i 2012.

Energien i kulhydraterne frigives derved langsommere i blodet og sikrer dig et mere stabilt og vedvarende energiniveau/blodsukker over tid. Almindeligt sukker, som du kender det i dag, giver derimod et kortvarigt peak i energien, som efterfølgende kan have en negativ effekt på arbejdsevnen og et mere svingende blodsukker.

Udviklet af eliteatleter og internationale eksperter i performance og sundhed. Fremstillet af de bedst tilgængelige ingredienser – sammensat til dig – til nydelse og unikke præstationer. Udviklet, designet og produceret i Danmark med dansk kildevand og naturlige smagsaromaer.

Palatinoses langsommere effekt på blodsukkeret er godkendt af den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoriet (EFSA).

RELATEREDE NYHEDER

Ingen relaterede indlæg.