Challenge

Her på siden kan du finde inspiration til din hjemmetræning, makkertræning og sjove challenges.

De fleste af træningerne kan også laves med din egen kropsvægt. Nogle øvelser er mere avanceret end andre, men fælles for dem alle er, at der helt sikker er nogle øvelser der passer til dig og dig niveau.

Vi uploader nye videoer til din hjemmetræning, makkertræning og challenges. Så husk at følge med her på siden eller på Aktiv Livsstils YouTube kanal.

Hvorfor skal jeg bruge min tid på at træne?
Studier viser at regelmæssig træning er en utrolig vigtig faktor for, at kunne holde sig sund og rask. Personer der lever en aktiv livsstil lever længere og har det både fysisk og psykisk bedre. Træning og motion kan derudover også hjælpe dig til at kunne holde en stabil vægt, det kan være med til at forhindre livsstilssygdomme som diabetes og visse former for kræft samt forebygge hjerteproblemer og kroniske sygdomme.

Det vigtigste er, at du finder den motionsform der passer bedst til dig. Hvis du finder en motionsform som du synes er sjov, er det meget lettere at fastholde motivationen over en længere periode og fortsætte din aktive livsstil. Hvis ikke du kan finde en træningspartner, kan du tilmelde dig vores POWER holdtræning og træne sammen med en flok af træningsglade mennesker. Træning sammen med andre gør det nemmere at komme ud af døren og få bevæget sig. Vær dog opmærksom på, at hvis du ikke har dyrket motion i længere tid, er det utrolig vigtigt at starte langsomt op, så du ikke får overbelastningsskader.

Fullbody challenge uden vægt

makker Challenge

workout challenge