Line Jakobsen

Personlig træner hos Aktiv Livsstil

Jeg har altid elsket at være aktiv og spise sundt. Jeg går ind for, at både kost og træning skal være simpelt, og sjovt at have med at gøre. Jeg har eksperimenteret med forskellige sportsgrene, som badminton, yoga og dans. Især dans har fyldt meget igennem mine teenageår, hvor jeg har danset forskellige stilarter, som bl.a. showdans og hiphop.

Mine mange år inden for dans har givet mig god erfaring med danseundervisning. Det har også gjort mig mere kropsbevidsthed, samt givet mig god viden inden for rytme og koreografi.
Jeg har dyrket fitness igennem 10 år, hvor jeg både har udforsket holdtræning og styrketræning, samt selv været under forskellige forløb med en personlig træner.
Derudover har jeg taget forskellige online kurser inden for kost og træning.

Træning har hjulpet mig med mange ting igennem livet, og det har givet mig overskud og energi til at klare mine gøremål i hverdagen.
Især styrketræning har hjulpet mig, da jeg i flere år har lidt af mange ryg og nakke smerter på grund af en svag ryg.
Da min krop blev stærkere, forsvandt mine smerter langsomt. En stærk krop er en sund krop.
Derfor vil jeg rigtig gerne hjælpe andre mennesker med at få den samme energi og det samme overskud, som træning giver mig.

Som personlig træner sætter jeg mit i dit sted, og jeg ved, at det kan være hårdt, men det er når det bliver hårdt, at man ikke må give op, og der kan jeg motivere dig til at blive ved!
Jeg vil give mine klienter en aktiv livsstil, så de føler sig succesfulde og får mere selvtillid.