Mathias Lynge

Jeg er en stille og rolig fyr, som møder dig og dine målsætninger i øjenhøjde. Jeg har altid ønsket at beskæftige mig med, at hjælpe mennesker mod en mere aktiv livsstil. Alle starter et sted, og jeg er der fra start til at hjælpe dig, om målet er vægttab, livsstilsændring, øget muskelmasse eller et specifikt mål. En aktiv livsstil har hjulpet mig med mange ting igennem livet. Det er ikke kun det at få en flottere krop, men det har også givet mig langt mere energi, overskud og selvtillid i min hverdag.

Min styrke er, at være en motiverende mentor som sætter sig i “dit sted” uanset dit træningsniveau. Mine redskaber, erfaringer og tilgange til udfordringer har ført mig til mållinjen mange gange. Det gælder både Maratonløb, OCR-løb, samt diverse andre psykiske udfordringer som Robinson Ekspeditionen og KMD Ironman. For mig handler det ikke kun om ens fysiske kunnen, men lige så meget ens psykiske og mentale tilgang til tingene. Det betyder ikke noget for mig om man laver fejl, det er faktisk helt normalt, så længe man lærer af det og rejser sig igen.

Jeg går ind for en simpel tilgang til kost og funktionel træning, som giver dig mere overskud og velvære. Det handler om at skabe en sund balance mellem kost og træning. Der skal selvfølgelig være plads til det hele. I et forløb hos mig er der ingen slankekure eller midlertidige løsninger. Igennem mine snart 10 års erfaring indenfor træning er jeg sikker på, at jeg kan give dig de redskaber du skal bruge for at nå dine mål. At opnå sine mål, hvad enten det er i forbindelse med træning, kost eller noget helt tredje, er en succesoplevelse, der kun kan skabe momentum for nye mål hvor overliggeren hæves. Sejrens sødme er næring til ny succes. Tro’ mig, det er den bedste følelse.

Alle er fightere, det skal bare findes frem. Det skal kickstartes. Jeg vil altid stå på sidelinjen og motivere dig igennem hele forløbet. Dette er heller ikke kun et spørgsmål om et forløb, dette er et spørgsmål om du er klar til en livsstilsændring. Det er enormt vigtigt for mig, at mine klienter lykkedes. Når de lykkedes, så lykkedes jeg.