Nana Roger

En aktiv livsstil for mig, findes både i det fysiske –og psykiske aspekt. 
 
Da jeg var omkring 8 år startede jeg til gymnastik og blev kort efter udtaget på et elitehold. Siden da har jeg haft hænderne plantet solidt på jorden, rejst og konkurreret internationalt og brugt al min tid, barndom og ungdom i springsalen. Det har givet mig en stålfast disciplin og evnen til at være en stærk teamspiller. Af samme grund vægter jeg fællesskab højt, da man sammen kan hjælpe hinanden til udvikling og skabe en forskel. Et sådan fællesskab giver mig enormt meget energi og glæde, hvorfor jeg i dag er jeg Official Runner for Team Tvilling, hvor sammenhold vægter højt. Her blandes handikapidræt og almindelig idræt, som udgør stor livskvalitet for både mig som løber og den handikappede atlet. 
 
På nuværende tidspunkt er jeg i gang med mit kandidatspeciale i psykologi. Jeg er nysgerrig på motivation, identitet og hvilke elementer der driver mennesket. Kombinationen i at læse psykologi, være personlig træner og kostvejleder, finder jeg særlig relevant når jeg skal coache, vejlede og hjælpe mennesker med at finde deres indre motivation og glæden ved træning og en aktiv livsstil. Jeg finder selv stor glæde i at kombinere forskellige sportsaktiviteter og min egen træning er derfor meget varieret. Jeg dyrker både løb, svømning, styrketræning, crossfit og går til redskabsgymnastik en gang om ugen, og det kommer stærkt til udtryk i mit daglige arbejde som personlig træner. 
 
Hvordan du bliver en bedre version af dig selv, når dine mål og finder motivationen til træning – det ved du allerbedst selv, jeg skal blot hjælpe dig i processen! Nogle gange skal man have en person, der kan guide, støtte samt motivere – og det kan jeg! Lad mig hjælpe dig med at opnå dine mål og drømme. Den vigtigste investering i livet, er den som du investerer i dig selv.
 
Ingen kan alt, men alle kan noget og sammen kan vi det hele!