Josephine Sparsø

CO-Founder Hybrid Nation

Hvorfor har jeg valgt at blive coach og skabe Hybrid Nation?

Udtrykket: “it takes one to know one” forklarer det vel egentlig meget fint.

Jeg troppede som 15 årige op i fitness World for at blive medlem, at det skulle være startskuddet på alt hvad jeg er og beskæftiger mig med i dag.

Dengang var jeg enormt inspireret af bikini fitness, #fitspo og alle de, i mine øjne “perfekte” piger på de sociale medier. Jeg var enormt usikker i min egen krop og jeg troede inderligt på at et helt specifikt tal på vægten var løsningen på alle mine problemer. Et tal jeg stadig i dag husker tydeligt og som jeg kan se skrevet med kuglepen i alle mine gamle dagbøger. Et tal der gang på gang var mit helt store mål. Jeg har nok altid haft en tendens til at måle mit eget værd på det visuelle og på præstationer.

Min jagen på det perfekte og lykkelige tal på vægten har medført at mit cv inden for forskellige kurer, diæter, metoder og træningsformer ikke er helt kort. Safe to say, at jeg har prøvet af på egen krop hvad ubalance er.

Jeg plejede at tro at jeg aldrig kunne opnå alt det jeg så andre “fitness piger” have. Disciplin, viljestyrke, træningsglæde, kondition, styrke, udholdenhed, en tonet krop og ikke mindst det at føle sig tilpas i egen krop, uden at leve en restriktiv og begrænset livsstil.

MEN -> Jeg har bevist over for mig selv; at gennem kontinuerligt arbejde og engagement, at det er muligt at leve en sund, sexet og fit livstil og stadig leve livet !! Det er muligt at føle sig tilpas, sexet, fit OG nyde vin og chokolade. Træning handler ikke kun om æstetik. Det handler om selvudvikling, træningsglæde, ambition, *sund* disciplin, mindfulness, endorfiner der brager derud af, følelse af at opnå succes med de ting man sætter sig for og meget mere!! som i sidste ende flyder over i hvert eneste område af ens liv. En læring som gør at jeg i dag brænder for at hjælper andre kvinder med at nyde processen mod det liv og den krop de drømmer om 💕

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du skal starte din egen rejse, så kan jeg kun sige start nu! Det vil være det bedste, du nogensinde gør for dig selv.

Uddannelser:

Personlig træner, Fitness Institutet
Kostvejleder, Fitness Institutet
Health Coach, Trænerakadamidet
Perception Coach, Trænerakadamidet.