Training day

Her på siden kan du booke din billet til TRAINING DAY. Det eneste du skal gøre er at trykke på BOOK TRAINING DAY og derefter færdiggøre din bookning.

Du vil modtage en mail når din booking er gennemført.

TRAINING DAY er skabt med et formål om at sprede vores budskab om at en aktiv livsstil skal være sjovt, varieret og spændende og at det ikke skal være en sur pligt. Derudover skal det være udfordrende og givende at gøre det i fællesskab med andre. På den måde kan vi løfte hinanden og dele glæden ved at være aktive.

TRAINING DAY startede som et projekt, der handlede om at samle træningsglade mennesker til en fællestræning, hvor alle kunne være med. Vores vision er at skabe et fællesskab og et åbent rum, hvor der er plads til folk på alle niveauer og aldre og hvor alle skal kunne have det sjovt, imens de får sved på panden og får bevæget sig.

Vi kan nu med stor stolthed afsløre at vi lørdag den 17. oktober fra 11-15 afslutter året med et helt særligt event, som står i Knæk Cancers tegn. Derfor donerer vi alt overskud til Knæk Cancer.

Location for dagen vil være i Streetmekka, som ligger på Enghavevej 82, København V.

Til eventet vil der være goodiebags til alle der deltager på dagen. Derudover vil der være salg af unikke træningstrøjer samt andet merchandise, hvor overskuddet også vil blive doneret til Knæk Cancer.

Glæd dig til en sjov dag med god musik, fed og hård træning og højt humør. Husk at der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at booke din plads allerede nu

TRAINING DAY

KNÆK CANCER
kr 239 TRAINING DAY KNÆK CANCER
  • Dato: lørdag d. 17 oktober 2020
  • Lokation: Streetmekka. - Enghavevej 82, København V
  • Tidspunkt: 11:00-15:00 (kom gerne i god tid)
  • Goodiebags til alle der deltager på dagen samt fede konkurrencer med præmier
  • Afslutning med mad og chillout
  • Mulighed for køb af unikt merchandise på dagen
  • Alt overskud bliver doneret til Knæk Cancer